Can Pineda

On els sabors i els plats continuen essent com els d'abans

Can Pineda va ser fundat el 1904 com un petit celler i avui dia, més d'un segle després, els detalls del restaurant es mantenen originals per crear un ambient còmode i tranquil on es respira tradició combinada amb la més alta exigència, tenint cura de cada detall.

És un restaurant familiar regentat per la segona generació, Sara Cuenca, filla de Francisco Cuenca, que és la que s'encarrega de dirigir el restaurant al front de la sala, garantint el millor servei a través de la seva experiència i amor per la professió.

A Can Pineda oferim una cuina tradicional catalana basada en el producte de temporada d'alta qualitat, fruit de la recerca continuada que ens porta a trobar els petits productors que comparteixen amb nosaltres la mateixa filosofia i passió per la matèria primera.

La passió que mostren per la matèria primera, la cuina catalana tradicional, l'exigència professional, l'ornamentació molt representativa de la Barcelona antiga, el servei confortable familiar i la seva discreció són els elements que crearan una gran experiència autèntica a la ciutat.

Can Pineda disposa els seus serveis al servei del client. El restaurant es troba ubicat en un dels pocs barris que encara mantenen l'essència dels establiments familiars, el Clot.

Llegir més
go next

Contactes

veure mapa

Contactes

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied