Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

On els sabors i els plats continuen sent com els d'antany

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Ca Pineda va ser fundat en 1904 com un petit celler i avui, més d'un segle després, els detalls del restaurant és mantenen originals, per a crear un ambient còmode i tranquil on es respira tradició combinat amb la més alta exigència on es cuida cada detall.

És un restaurant familiar regentat per la segona generació, Sara Cuenca, filla de Francisco Cuenca que és la que s'encarrega de dirigir el restaurant, al capdavant de la sala garantint el millor servei a través de la seva experiència i amor per la professió.

En Ca Pineda oferim una cuina tradicional catalana sofisticada basada en el producte de temporada d'alta qualitat, fruit de la recerca continuada que ens condueix a trobar els petits productors que comparteixen la mateixa filosofia i passió per la matèria primera.

La passió que mostren per la matèria primera, la cuina catalana tradicional, l'exigència professional, l'ornamentació molt representativa de la Barcelona antiga, el servei confortable familiar i la seva discreció, són elements que crearan un una gran experiència autèntica en la cuideu.

Ca Pineda disposa els seus serveis al servei del seu client. El restaurant es troba situat en un dels pocs barris que encara mantenen l'essència dels petits establiments familiars, el Clot

Title *:
On els sabors i els plats continuen sent com els d'antany
Bodi:

Head title:
Cuina tradicional catalana Barcelona, Sant Martí | Can Pineda
Head description:
Restaurant cuina mediterrània Barcelona, Sant Martí, cuina elaborada amb ingredients de proximitat, autèntica cuina de mercat en Ca Pineda
Head keywords:
Cuina catalana Barcelona, Sant Martí, Cuina de mercat Barcelona, Sant Martí

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Sant Joan de Malta, 55 08018 Barcelona Barcelona
Carrer de Sant Joan de Malta, 55 08018 Barcelona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied